Unelmien loma Levillä

Julkaistu 29.09.2022

EtusivuBlogi → Unelmien loma Levillä

Olimme varanneet unelmiemme loman Leville. Vihdoin saavuimme perille pitkältä tuntuvan matkan jälkeen. Huippuseuraa, jalan alla narskuva hanki ja auringonpaiste juuri ajetuille rinteille, mikä voisi mennä pieleen? Olemme varanneet majoituksen aivan Levin keskustasta, ruokaa, naposteltavaa ja virvokkeita alustaviin tarpeisiin on haettu paikallisesta marketista. Lets gooooo! Tästä se alkaa.

Saimme lomahuoneiston huolitsijalta avainkoodin mökille, kannamme tavarat sisälle ja loma voi alkaa. Pysähdyn ja katson ympärilleni, lomahuoneisto vaikuttaa olevan juuri luvatun mukainen. Skihouse -nettisivujen 3D esittelyn perusteella valinta oli meille helppo. Ei halvin, mutta meille sopivin. Nyt olemme lomalla, eikä tässä kannata perusasioista kitsastella. Tämä on lähellä kaikkea, sopivan kokoinen ja hyvällä pohjaratkaisulla oleva mökki. Uudehko ja hyvin siisti, juuri tällaisen halusimme.

Matkalla aikana mietin mikä voisi mennä pieleen?

Tietenkin pieleen voi mennä ihan kaikki. Vahinkojahan voi aina sattua, mutta en miettinyt mitään sellaista. Mietin mikä voisi mennä pieleen järjestelyidemme näkökulmasta? Säälle ja yllättäville vahingoillehan ei kukaan mitään voi, mutta matkan järjestelyt ovat aina itsestä kiinni. Varasinko oikean majoituksen, onko se sellainen kuin nettisivulla annettiin ymmärtää, onko siellä siistiä, toimiiko kaikki kuten on sovittu. Kysymykset vilisivät mielessäni. Olemme odottaneet matkaa niin pitkään ja haluan varmistua, että kaikki onnistuu. Ainakin kaikki se, mihin voin itse vaikuttaa.

Meidän ei tarvinnut pettyä. Tämä on juuri sellainen kuin meille luvattiin. Skihousen sivuilla on laadukkaat 3D -esittelyt kohteista, ja ne näyttävä vastaavan todellisuutta täydellisesti. Avasin esittelyn uudelleen ja vertaan sitä tilaan, jossa nyt seison. Huvittava yksityiskohta on, että sivuston 3D-esittelyssä yksi makuuhuoneen taulu näyttää olevan vinossa, minä huomaan sellaiset yksityiskohdat. Kävelen huoneeseen ja taulu todella on vinossa. Minua hymyilyttää ja oikaisin sen suoraan.

Takkaan on laitettu tuli, nyt kaadan itselleni lasin punaviiniä ja istahdan sen lämpöön.

Tästä alkaa unelmien loma Levillä.