Lemmikkiystävälliset majoitukset Levillä!

Lemmikkiystävällinen lomailu Levillä – Lemmikkimajoitus Lapissa 

Lapin lumiset maisemat ja hiihtoladut kutsuvat niin ihmiset kuin karvaiset ystävämmekin seikkailuun. Jos suunnittelet lomaa yhdessä lemmikkisi kanssa, tutustu vaihtoehtoihin.


Vaihtoehtoja majoituksiin, joihin lemmikit ovat tervetulleita: 

  • Immelkolo-mökki, vain kahden kilometrin päässä Levin keskustasta, tarjoaa erinomaisen sijainnin ja kodikkaan tunnelman. Lemmikit ovat enemmän kuin tervetulleita tässä mökissä, jossa voitte nauttia yhteisistä hetkistä niin luonnonkauniilla hiihtoladuilla kuin rauhallisissa mökkihetkissä. Mökin läheisyydestä lähtee myös upeat vaellusreitit, kuten reitti Kätkätunturille.
  • Levin keskustan sydämessä odottavat Levi gold A13 yksiö ja Levi gold B21 kaksio -majoitukset. Näissäkin huoneistoissa lemmikit saavat nauttia lomastanne kanssanne keskeisellä sijainnilla. 
  • Jos etsitte jotain todella ainutlaatuista, Levi Sensu Iglo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde. Tämä lasikattoinen iglo-mökki tarjoaa upeita näkymiä revontulien tanssiessa taivaalla. Lemmikit ovat tervetulleita.  
  • Reininlaakso/Ainola: Tervetuloa nauttimaan Ainola-paritalomökistä, jonka sydän sykkii Levin ainutlaatuisessa ympäristössä! Ainola tarjoaa vertaansa vailla olevan sijainnin Levin keskustan kaupoista, laskettelurinteestä, houkuttelevista ravintoloista ja monipuolisista aktiviteeteista. Silti mökki sijaitsee Levin rauhallisessa ympäristössä. Ainolaan ovat lemmikit sallittuja!

Levin ympäristössä on myös otettu huomioon koirien tarpeet. Koirapuisto sijaitsee Muuntotiellä. Lisäksi useat ravintolat Levillä ovat avanneet ovensa myös nelijalkaisille vieraillamme. 

Hiihtoladut ovat monen lomailijan suosikkiaktiviteetti Levillä Lapissa, ja myös koiranomistajat voivat hiihtää yhdessä lemmikkiensä kanssa osassa latuja! Tarkemmat latutiedot löydät täältä: https://www.infogis.fi/levi/?lang=fi 

Lemmikkiystävällinen loma Levillä tarjoaa upeita maisemia, liikunnallisia elämyksiä ja ennen kaikkea unohtumattomia hetkiä upeissa maisemissa. Skihousen Levin Lapin lemmikkiystävälliset majoitusvaihtoehdot varmistavat ikimuistoisen loman. Muistakaa varata majoitus ajoissa, jotta saatte valittua juuri teille sopivan Levin vuokramökin, huoneiston tai Iglon.

Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä:  

Tervetuloa Leville!

Artikkeleita ei löytynyt.