Vuokramökit Lapissa

Varaa majoitus kätevästi Skihousesta ja nauti huolettomasta lomasta.

Skihouse – laadukkaat vuokramökit ja huoneistot Lapin parhailta paikoilta.

Olipa intohimosi sitten laskettelu, hiihto tai revontulien ihastelu, Skihouse tarjoaa majoituksen unohtumattomalle lomakokemukselle.

Tutustu vuokramökkeihimme ja huoneistoihimme ja varaa lomasi jo tänään. Tutustu Lapin vuokramökkeihin ja huoneistoihin, ja varaa lomasi jo tänään


FEEL THE NORTH.

 

Mökit Levin parhailta paikoilta!

Nauti lomasta upeissa mökeissä, jotka sijaitsevat Levin parhailla paikoilla. Meillä on valittavanasi erikokoisia huviloita ja mökkejä Levillä, jotta voit valita juuri tarpeitasi vastaavan vaihtoehdot.

Skihousen kelohirsihuvilat tarjoavat tunnelmallista lappilaista tyyliä parhaimmillaan – täällä voit todella uppoutua aitoon Lapin tunnelmaan.

Tutustu Skihousen mökki ja -huvilavaihtoehtoihin ja varaa lomasi.

Upeat iglu-kohteemme Levillä

Mitä jos nukkuisit taivasalla, mutta sviittitason ylellisyydessä? Tutki tähtikarttoja, tai lumoudu revontulista suoraan vuoteesta. Entä tiedätkö, mikä tekee tästä elämyksestä vielä uskomattomimman? Voit ihailla revontulia suoraan iglun ulkoporealtaasta käsin! Anna revontulien valon ja tähtien loiston ympäröidä sinut, luoden unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä.

Valitse iglu-kohteemme, jos haluat yhdistää luonnon lumon ja ylellisen mukavuuden samassa paketissa. Katso iglu-kohteemme TÄÄLTÄ.

Katso lemmikkiystävälliset kohteemme Levillä!

Skihousen valikoimista löydät myös majoitusvaihtoehtoja, johon lemmikit ovat enemmän kuin tervetulleita!